Mentorprogram 18/19 - intresseanmälan studenter

Här kan du som är student på något av MDHs utbildningsprogram ansöka till Karriärtorgets mentorprogram i Eskilstuna eller Västerås läsåret 2018/2019.

Studenter som hösten 2018 läser årskurs 2 på treårigt program, eller årskurs 4 på femårigt program har förtur, men alla är välkomna att söka.
Under september månad fördelas platserna och du får meddelande om du kan beredas plats eller står på reservlista. 

Vi hanterar sökandes personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftsförordning.Jag vill anmäla mig till "Mentorprogram 18/19 - intresseanmälan studenter"
 1. Frågor märkta med * är obligatoriska.
 2. Förnamn *
 3. Efternamn *
 4. Födelseår *
 5. Jag är *

 6. E-post *
 7. Telefonnummer som jag lättast nås på *
 8. Vilket är ditt utbildningsprogram? *
 9. Vilken termin på programmet läser du hösten 2018? *
 10. Om tillräckligt många sökande finns startar mentorprogrammet både i Eskilstuna och Västerås i början av oktober. Vilken ort skulle du välja om du får en plats? *


 11. Studieort *
 12. Bostadsort *

 13. Varför vill du gå mentorprogrammet? *
 14. Vilka förväntningar eller önskemål har du på din mentor? *
 15. Berätta lite om dig själv och dina intressen. *
 16. Jag vill samtidigt anmäla en person som vill bli min mentor. Ange personens namn, yrke, arbetsplats och personens kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer)

 17. Jag godkänner att Mälardalens högskola kommer att använda mina personuppgifter till att administrera anmälan samt eventuellt för att kontakta mig om kommande arrangemang. Mina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning och sparas inte under längre tid än nödvändigt. Genom att anmäla mig till ovanstående arrangemang samtycker jag till ovanstående behandling av mina personuppgifter.
 18. Jag godkänner detta *
Jag vill avanmäla mig från "Mentorprogram 18/19 - intresseanmälan studenter"